Guidning vintern 2017/2018

Skidor, fiske, snöskor och skoter

Det finns mer information på vår vanliga webbplats.

Längdåkning
Spåren i Ammarnäs håller absolut högsta kvalité vilket gör dem perfekta för att hålla kurser i klassisk stil och skate. Sven-Bertil Grundström håller i kurserna tillsammans med André Vollan Johansson. Priset om 2 500 kronor per person inkluderar ledare, boende, bäddlinne, mat (2x lunch, 2x middag, 2x frukost), valla och ledkort. Minimum 4 och max 10 personer. Titta på vår vanliga webbplats för mer information och program.

Rödingfiske
Tillsammans med Vindelfjällens Samecenter kan vi erbjuda ett exklusivt fiske i Vindelfjällen. Baspriset för två personer inklusive allt utom skoter är 5 500 kronor. För varje extra person som följer med på turen tillkommer en kostnad på 1 000 kronor. Skall du hyra skoter kostar denna 1 200 kronor plus bensin. Behöver kläder för att klara dig på vinterfjället kostar en komplett utrustning 350 kronor per person.

Snöskovandring
Vintern 2017/2018 erbjuder vi våra populära dagsturer på snöskor. Baspriset för två personer inklusive snöskor, stavar, fiskeutrustning, fiskekort, mat och dryck är 5 500 kronor. För varje extra person som följer med på turen tillkommer en kostnad på 300 kronor som inkluderar allt som ingår i baspriset.

Skotersafari
Vi arrangerar både dagsturer och kvällsturer beroende på vad du som gäst önskar. Priset för en dagstur med guide och mat för två personer är 4 500 kronor. För varje extra person som följer med tillkommer 200 kronor för mat och dryck. Skall du hyra skoter kostar denna 1 200 kronor plus bensin. Behöver kläder för att klara dig på vinterfjället kostar en komplett utrustning 350 kronor per person.


Guider vintern 2017/2018
Peter Schmitt
Ulf Johansson
Sven-Bertil Grundström
André Vollan Johansson