Guidning vinter

Rödingfiske, snöskovandring och skoterturer

Det finns mer information på vår vanliga webbplats.

Rödingfiske
Tillsammans med Vindelfjällens Samecenter kan vi erbjuda ett exklusivt fiske i Vindelfjällen. Baspriset för två personer inklusive allt utom skoter är 5500:-. För varje extra person som följer med på turen tillkommer en kostnad på 1000:-. Skall du hyra skoter kostar denna 1200:- plus bensin. Behöver kläder för att klara dig på vinterfjället kostar en komplett utrustning 350:- per person.

Snöskovandring
Vintern 2017 erbjuder vi återigen våra populära dagsturer på snöskor. Baspriset för två personer inklusive snöskor, stavar, fiskeutrustning, fiskekort, mat och dryck är 5500:-. För varje extra person som följer med på turen tillkommer en kostnad på 300:- som inkluderar allt som ingår i baspriset.

Skotersafari
Vi arrangerar både dagsturer och kvällsturer beroende på vad du som gäst önskar. Priset för en dagstur med guide och mat för två personer är 4500:-. För varje extra person som följer med tillkommer 200:- för mat och dryck. Skall du hyra skoter kostar denna 1200:- plus bensin. Behöver kläder för att klara dig på vinterfjället kostar en komplett utrustning 350:- per person.


Guider vintern 2017
Peter Schmitt (All typ av guidning)
Ulf Johansson (Fjällfiske)