Guidning sommaren 2018

Fiske, vandring & fågelskådning

Det finns mer information på vår vanliga webbplats.

Spot On
Spot On är vår vanligaste, och viktigaste, form av guidning. Du åker med en guide med stor lokalkännedom i närområdet. Ni tittar på olika vatten, flugor och diskuterar fisketeknik. En normal tur tar ett par timmar och kostar 500 kronor i timman.


Heldag
Spendera en hel dag med en av våra guider som hjälper dig till det bästa fisket. På heldagsguidningar serverar vi alltid lagad mat ute i det fria. Grundpriset är 3 950 kronor per dag för två personer.


Öring i Vindelån
Du har guiden för dig själv och spenderar natten i en stuga i direkt anslutning till fisket. Priserna varierar mellan 5 450 kronor för två personer. En extra person kan följa med mot ett tillägg av 900 kronor.


Skebledalen
Spendera två nätter ute på fjället och fiska i de undantagsvatten vi har tillgång till i Skebledalen. Full service från guiden och ett unikt fiske utlovas. Priset varierar mellan 12 000 kronor och 14 500 kronor för två till tre personer, allt inkluderat.


3- & 7-dagars
Tre eller sju dagars fiske med allt inkluderat. Boende, måltider, fiskekort, transporter och guider. Du behöver bara ta med dig själv och ditt flugspö. Priset varierar mellan 9 500 kronor och 22 500 kronor för två till tre personer, allt inkluderat. På dessa turer har vi också ett antal tillval för att göra upplevelsen ännu mer unik.


Övrig guidning
Ridfiske, vandring, svampplockning, fågelskådning, multisport, Sjöforsen och jakt på Ammarnäsöring är exempel på andra guidningar vi har på programmet.

Titta på vår vanliga webbplats för mer information om alla turer och guidningar.


Guider sommaren 2018
André Vollan Johansson
Ulf Johansson
Stefan Siikavaara
Anna-Karin Viklund
Nils Karlsson
Bettan Sjöström
Peter Schmitt